The Village Task Force van de Commissie voor Discipline Inspectie Commissie in de Gongzhuling Gemeentelijke Commissie voor Discipline Insiratory

The Village Task Force van de Commissie voor Discipline Inspectie Commissie in de Gongzhuling Gemeentelijke Commissie voor Discipline Insiratory

In het begin was er geen zandsteen weg of cement weg in Huanghua City, en de regen, de regen, de regen, de infrastructuur, is een typische zwakte van het dorp.

Twee jaar geleden, de Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie Commissie een inwoner team stuurde uit te voeren precisie armoedebestrijding, onverharde weg upgrades tot zandsteen wegen en cement wegen, introduceerde de renovatie van de veiligheid en drinken, en uitgebreid Het dak basis, actief in de hart van de supermarkt, van de planning tot armoedebestrijding project, het onderwijzen van planten vaardigheden open verkoop van producten, in het kader van de promotie van de Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie Commissie, en Huanghua Chengzi Village heeft bereikt uitgebreide armoedebestrijding. Sprekend over de veranderingen in Huanghua Chengzi Village, arme mensen zijn blij om gelukkig te zijn. Hij zei: "De Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie zal helpen, de eerste is veranderd, in de eerste plaats de eerste is om water te eten, eet veilig water, dan is deze manier wordt gerepareerd, verbetering van het leven, het volgende leven is direct kreeg ik thuis. "" de armoede armoede-povertehmore is niet het einde, maar het nieuwe leven, het uitgangspunt van de nieuwe strijd. "de huidige Huanghuachengzi Village al is genomen uit de armen" hoed", hoe de uitbreiding van de armoede te consolideren resultaten? Hoe te landelijke woning effectief aan te sluiten? Uitgegroeid tot een belangrijk onderwerp in de voorkant van het toerisme Team van de Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie Commissie. The Village Task Force van de Commissie voor Discipline Inspectie Commissie in de Gongzhuling Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie Commissie gecombineerd met praktische, actief geleerd van de succesvolle ervaring van de nieuwe agrarische bedrijven in andere regio’s, en de bestaande resultaten ontwikkeling actief geconsolideerd, de vaststelling van de voordelen van de agrarische sector en de invoering van sociaal kapitaal en andere manieren om de kwaliteit van de agrarische sector te verbeteren. actief verkennen van de "discipline inspectie programma" dat de revitalisering van Huanghua stad Zhen Village bevordert.

Neem het momentum, doe een grote "schimmel project". Al in juni 2018 de Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie en resident team Commissie ging naar het gebied van de buitenlandse inspectie van industri?le projecten in het dorp tak team, in combinatie met de kenmerken van de bodem en de geografische voordelen van Huanghua Village, het ontwikkelen van zwarte schimmel aanplant demonstratie basis projecten, in de afgelopen jaren, Huanghua Chengzi Village Machi Project Hier krijg je een kleur, slechts de helft van een werf van het dorp, biedt plaats aan 40.000 booster stammen. In oktober van elk jaar, de schimmel begonnen om publiek te gaan, vanwege de goede kwaliteit, lage prijs, vaak opende de omvang van de schaal.

De inkomsten zal goed van jaar tot jaar, en de Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie en de Commissie grijpt ook de mogelijkheid, actief contact Gongzhulong Rural Commercial Bank en Chuncheng Rural Commercial Bank gedoneerd 200.000 yuan door de Gemeentelijke Charity Federation, helpen om de schat te planten industrie uit te breiden , uit te breiden inkomen, en verder te consolideren en uitputting. Resultaat.

Volgens de huidige trend en pre-uitgangssituatie, kan het totale vermogen is bereikt 3000-4000 pond in 2021, berekend volgens de prijs van 40 yuan kattig en de uitgangswaarde verwachting 160.000 yuan. Voor dit deel van het inkomen, heeft de Task Force had al plannen uitgaven, in aanvulling op de bouw van het dorp infrastructuur, de rest wordt gebruikt om de armoede in het dorp en ernstige ziekte te financieren.

De schimmel aanplant maakt niet alleen de collectieve pocket drum, maar opent ook nieuwe bronnen van inkomsten voor arme huishoudens die niet uit te doen gaan in het dorp.

Er zijn meer dan 10 dorpelingen in de schimmel basis, het hele jaar door, die allemaal zijn arm, zon Fengwen is een van hen.

"Muyou is een goede ober, en een aantal technici komen om ons te leren, ze zijn niet moe, en de een-jaar dorp kan meer dan 3.000 dollar in het dorp te geven. De dagen zijn niet zo strak." Innovatie mode, "loods film economie", vervolgt Land revitalisering.

The Village Task Force in combinatie met de uitvoering van de uitvoering van de "Million-mu Shed Military Construction Engineering, groente-industrie Improvement Project" en de provinciale overheid Office "op het versnellen van de ontwikkeling van de schuur film economie naar het inkomen van boeren te bevorderen, na zorgvuldige onderzoek, besluit ontwikkelen van een "Deductive Schuren" als een nieuwe groei punt van de groei van het inkomen van de landbouwers in de ontwikkeling van ‘aftrek van kassen’.

In het begin van 2021, de Commissie voor Discipline Inspectie en de Commissie voor Discipline Inspectie van de Gongzhuling stad toegepast voor speciale armoedebestrijding fondsen, met behulp van het dorp collectieve land 20 acres, de bouw van 14 plantaardige kassen, en gevestigde "Gongzhuling stad Heyuan Co, Ltd" , zich te ontdoen van het traditionele gezin business model, is de kas geplant om te implementeren-company based management en beheer van de markt.

Vóór de bouw van de schuur filmproject, heeft 20 acres land niet verspillen. Het dorp team besloot om de kosten van het planten van de eerste aanplant kosten volgens de plaatselijke bodemeigenschappen en de vraag van de markt, zonder dat de bouw van de schuur filmproject te beslissen. de groei periode is kort, en de overlevingskans is kort. High peterselie, de eerste koriander ingehaald met een goede markt, een nettowinst van meer dan 60.000 yuan, wordt verwacht dat de tweede nettowinst meer dan 20.000 yuan zal hebben. "Niet slecht, mijn oude dame kreeg 10 manden vandaag, verdiende 100 yuan!" Een zeventig jaar oude man bewoog de laatste korf van groene peterselie kwam op de grond en glimlachte. The Village Task Force is meer dan 30 in het dorp, geconcentreerde oogsten, het verhogen van de schaal, op het terrein van geld, zowel leiden de mensen hardwerkende, bracht ook voordelen voor arme huishoudens. In de zonsondergang, de culturele plein van Huanghua Chengzi Village is vol, en de dorpelingen die diner hebben gegeten hebben twisted zingen van liedjes op het plein, het spelen van basketbal, trekken thuis … Onder de zon zonsondergang, de dorpelingen gezicht met een mooie glimlach. (陈丽茹) (Editor: Wang Hao Yue, Xie Long) Sharing meer mensen laten zien.